De Gouden Oliebol

BIJZONDERE GOUDEN OLIEBOL 2016!!!

BIJZONDERE GOUDEN OLIEBOL 2016

Het belooft een drukke middag te worden op 22 januari 2017 vanaf 14.30 uur in het Gagelgat in Soest. Om 30 jaar Gouden Oliebol te vieren is er naast de uitreiking van de 31e ‘bol’ een Gouden Oliebol reünie gepland. Van de 23 winnaars die te bereiken waren, zal een aanzienlijk deel langskomen. Ook hebben ze een belangrijke rol bij de verkiezing van de 31e Gouden Oliebol.

 

Reeds gedurende drie decennia reikt GroenLinks Soest-Soesterberg aan het begin van elk jaar de ‘Gouden Oliebol’ uit bij wijze van erkenning van al het werk dat mensen op vrijwillige basis verrichten ter verhoging van het welzijn in onze gemeente.

Aan de winnaars van uit de afgelopen 30 jaar is, voor zover mogelijk, gevraagd zélf een persoon, organisatie of activiteit te nomineren, die volgens hen voor de Oliebol in aanmerking komt. Bovendien hebben wij de winnaars uit voorgaande jaren uitgenodigd bij de 31ste uitreiking aanwezig te zijn, omdat wij graag van hen willen horen hoe het nú met hun initiatief of activiteit gesteld is.

Er zijn uiteindelijk 11 succesvolle nominaties tot stand gekomen, wat GroenLinks Soest-Soesterberg betreft allemaal Oliebol - waardig maar wie het Gouden exemplaar in ontvangst mag nemen is aan de inwoners van Soest en Soesterberg. Zij kunnen hun waardering laten blijken door vanaf 28 december tot en met 15 januari te stemmen op hun favoriete kandidaat.

- René van Hal

- Gonny Pasman

​- Energie Actief Soest

​- Rob Kleinegris

- Janet Schutte

​- Sociaal Juridisch Informatiepunt

​- Vrijwilligers Vogelopvang

​- Gülnaz Mun

​- Pieter Augustinus

- Rob Goudriaan

​- ZoalsJan

Voor meer informatie over de genomineerden, zie bijlage onderaan deze pagina of op de stempagina die via de rode button (STEM HIER!) is te bereiken.

Ook kunt u het nieuws volgen op facebook https://www.facebook.com/groenlinkssoest/